Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.02. 2025
Dnes má svátek Petr
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obrácený koláč s letními jablky

fotka Obrácený koláč s letními jablky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Obrácený koláč s letními jablky:

4 letní jablka  | 100 g cukru krupice  | 1 vejce  | 80 g másla  | 5 lžic zakysané smetany  | 300 g mouky  | 1 prášek do pečiva  |  sůl  | 3 lžíce másla (na náplň)  | 60 g hnědého cukru (na náplň)  |  šťáva z 1/2 citronu (na náplň)  | 3 jablka (na náplň)

Postup přípravy receptu Obrácený koláč s letními jablky:

Těsto: jablka oloupejte, zbavte jadřinců, nastrouhejte nahrubo a promíchejte s cukrem. Jablka nechte asi 10 min. odležet, aby pustily šťávu. Poté k nim přidejte vejce, rozpuštěné máslo a zakysanou smetanu. Mouku promíchanou s práškem do pečiva a prosijte k jablkům. Vše promíchejte. Náplň: na pánvi rozehřejte máslo, přisypte cukr a zahřívejte za stálého míchání asi 3 minuty. Přidejte citronovou šťávu a plátky oloupaných jablek zbavených jadřinců. Smažte 3 min. po každé straně. Formu vyložte pečícím papírem. Na dno narovnejte jablka. Na ně lžící navršte těsto a uhlaďte. Pečeme 35 minut.


Fotky receptu Obrácený koláč s letními jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Obrácený koláč s letními jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !