Použité suroviny receptu Ohnivé krevety čerta Janečka:
2 lžíce másla
| 3 cukety
| 1 střední cibule
| 1 lžička česneku rozetřeného
| 400 ml konzerovaných kostek rajčat s italským kořením
| 350 ml vařených vyloupaných středně velkých krevet
| 1/4 lžičky červeného pepře
| feferonka
| sůl
Postup přípravy receptu Ohnivé krevety čerta Janečka:
V hrnci rozehřejte máslo a na něm opékejte cuketu, cibuli a česnek za stálého míchání asi 3-4 minuty.
Do hrnce přidejte rajčata, feferonku, krevety a pepř. Zahřívejte 3-4 minuty, az se obsah začne vařit. Snižte teplotu, zakryjte pokličkou a vařte velmi mírným varem az se krevety prohřejí. Dochuťte solí.
Fotky receptu Ohnivé krevety čerta Janečka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!