Postup přípravy receptu Ohnivé maso s křenem:
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky, které vložíme do mísy. Zakapeme je olejem, osolíme, přidáme hořčici, promícháme a dáme do lednice odležet. Odležené nudličky masa prudce opečeme na oleji, pak je z pánve vyndáme. Oloupanou cibuli nakrájíme na proužky. Omytou papriku a feferonky zbavíme jadřinců a spolu se sterilovanou kapií nakrájíme na silnější proužky. Všechnu zeleninu prudce opečeme v omastku po mase, pak vložíme zpět maso a krátce necháme prohřát. Nakonec přidáme omytá a na osminky nakrájená rajčata. Maso rozdělíme na připravené talíře a posypeme čerstvě nastrouhaným křenem. Podáváme ho s rýží nebo hranolky. Jednotlivé porce zdobíme nakrájeným pórkem a zelenými bylinkami.