1 cibule
| 2 lžíce másla
| 1lžíce hladké mouky
| podle chuti pálivá paprika
| 1/4 l smetany
| 100 g zelené papriky
| 100 g bílé části pórku
| 1 lžíce chili omáčky
| 200 g vařených darů moře
| trochu tabasca
Postup přípravy receptu Ohnivý Poseidon:
Oloupanou cibuli nakrájíme na drobné kostičky a na másle opečeme dozlatova. Přimícháme mouku a papriku, přilijeme smetanu. Omáčku povaříme.
Papriku a pórek nakrájíme na jemné proužky, omyjeme a mírně osušíme v plátýnku. Rajský protlak a chilli omáčku přidáme ke smetanové omáčce, osolíme a opepříme. Přidáme zeleninu a krátce povaříme.
Do omáčky přidáme směs darů moře, odstavíme, necháme v omáčce prohřát. Ochutíme a hned teplé podáváme.
Fotky receptu Ohnivý Poseidon:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!