Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Okaté maso

fotka Okaté maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Okaté maso:

špalíček hovězího zadního  | 1 plátek slaniny  | 2 lžíce smetany  | 2 lžíce tuku  | 1 cibule  | dle chuti pepř  | 4 nožičky párku nebo tenké klobásy  | 1 lžíce mouky  | 3 lžíce kečupu  | 2 rajčata

Postup přípravy receptu Okaté maso:

Do masa nařízneme ostrým tenkým nožem několik otvorů. Část otvorů rozšíříme rukojetí větší měchačky a vyplníme je párky nebo klobásou. Do zbývajících otvorů zasuneme nudličky slaniny. Maso převážeme silnou nití, potřeme smetanou a necháme ji vsáknout. Osolíme, opepříme a pečeme na rozehřátém tuku ze všech stran. Přidáme cibuli nebo pórek, podlijeme a dusíme pod pokličkou do poloměkka. Šťávu zahustíme moukou, přidáme kečup, na kolečka nakrájená rajčata a dopečeme. Maso zbavíme nití, nakrájíme na plátky a polijeme omáčkou.


Fotky receptu Okaté maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Okaté maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles