Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.10. 2024
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Okoun pečený na víně

fotka Okoun pečený na víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Okoun pečený na víně:

1 kg okounů  | 40 g másla  | 2 lžíce oleje  | 1 dl bílého vína  | 1-2 mrkve  | 1/2 celeru  | 1-2 cibule  | 1 citron  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl

Postup přípravy receptu Okoun pečený na víně:

Okouny očistíme, odřízneme hlavy, ploutve a ocasy, spaříme vařící vodou a stáhneme kůži. Rozdělíme je na porce, osolíme, opepříme a prudce opečeme po obou stranách na oleji. Porce vyjmeme, do oleje přidáme máslo, cibuli nakrájenou na kolečka, mrkev a celer nakrájené na nudličky a osmahneme je. Přidáme ryby, podlijeme vínem a pečeme. Při pečení je občas podlijeme šťávou, popřípadě malým množstvím vody. Pak porce přeložíme na talíře, přelijeme šťávou se zeleninou, poklademe dílky citronu a podáváme s opečenými brambory a se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Okoun pečený na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Okoun pečený na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !