Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Okoun s pórkem

fotka Okoun s pórkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Okoun s pórkem :

300 g pórku  |  sůl  | 1 šalotka  | 50 ml suchého bílého vína  | 2 lžíce vermutu  | 125 ml zeleninového vývaru ( z kostky)  | 200 ml zakysané smetany  | na špičku nože mletého šafránu  | 600 g filetů z okouna  | 3 lžíce oleje  |  kopr

Postup přípravy receptu Okoun s pórkem :

Pórek nakrájíme na nudličky. Asi 4 minuty je povaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Šalotku posekáme a podusíme na pánvi s vínem a vermutem. Přilijeme vývar, vmícháme zakysanou smetanu a šafrán. Pak přidáme pórek. Rybí filety osolíme a opepříme. Prudce opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách. Na talíře rozdělíme pórek a poklademe porcemi ryby.


Fotky receptu Okoun s pórkem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Okoun s pórkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !