Vložil: | Estrellka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Olomoucká cibulačka:
1 l vývaru
| 50 g olomouckých tvarůžků
| 4 cibule
| 3 lžíce sádla
| 2 krajíce chleba
| instatní jíška
| sůl
| pepř
| kmín
| jalovec
Postup přípravy receptu Olomoucká cibulačka:
V hrnci na rozpuštěném sádle osmahneme nasekanou cibuli, přisypeme roztlučené koření a zalijeme vývarem. Kostičky chleba opečeme na sádle do červena, posypeme strouhanými syrečky a necháme rozpéct. Polévku rozmixujeme, zahustíme jíškou, přidáme rozpečený chleba se syrečky a necháme minutu odstát.
Fotky receptu Olomoucká cibulačka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!