Použité suroviny receptu Jemný křenový krém s pepřem:
1 šlehačka
| 1 lžíce celého pepře
| 1/2 hrnku křenu nastr.
| bílý pepř
| cayenský pepř
Postup přípravy receptu Jemný křenový krém s pepřem:
Smetanu dáme do mísy a ušleháme dotuha. Křen nastrouháme na jemném struhadle a přes cedník z něj vytlačíme přebytečnou šťávu. Do křenu přidáme bílý a cayennský pepř, promícháme. Poté křen přimícháme do ušlehané smetany.
V hmoždíři roztlučeme kuličky černého pepře a zamícháme do smetany. Poté křenový krém uložíme do lednice a necháme vychladit.
Tuto omáčku podáváme k různě upravenému masu.
Fotky receptu Jemný křenový krém s pepřem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!