Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.12. 2025
Dnes má svátek Dagmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Omáčka périgord

fotka Omáčka périgord
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Omáčka périgord:

4 lžíce madeiry  | 125 ml masového vývaru  | 50 ml smetany  | 50 g lanýžů  | 2 lžíce worcesterové omáčky

Postup přípravy receptu Omáčka périgord:

Vypečenou šťávu z masa zředíme 125 ml masového vývaru (můžeme použít i instantní). Zjemníme čtyřmi lžícemi madeiry a worcesterskou omáčkou a trochu povaříme. Přidáme smetanu, jemně posekané lanýže (konzervované) a nálev z konzervy, necháme přejit varem a mírně osolíme a opepříme.



Fotky receptu Omáčka périgord:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Omáčka périgord
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !