Použité suroviny receptu Opilé fazole s krevetkami :
300 g bílých fazolí
| 200 g loupaných malých krevet
| 100 g pršutu
| 1 paprika lusk
| 2 menší cibule
| 200 ml bílého suchého vína
| 2 lžíce olivového oleje
| provensálské koření
| 1 stroužek česneku
| sůl
| 1 smetana
| chleba
Postup přípravy receptu Opilé fazole s krevetkami :
24 hodin předem namočíme fazole do ½ litru bílého vína a ½ litru vody. Na čtvrtky nakrájenou cibuli zpěníme na olivovém oleji a přidáme na nudličky nakrájený pršut, krevety, papriku, česnek utřený se solí. Lehce podusíme s smícháme s fazolemi uvařenými na měkko. Osolíme, okořeníme, podlijeme vínem a zalijeme smetanou. Podusíme 5 minut. Podáváme s chlebem.
Fotky receptu Opilé fazole s krevetkami :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!