Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.09. 2024
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opilé prasátko

fotka Opilé prasátko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Opilé prasátko:

vepřová pečeně  | 4 stroužky česneku  | 500 ml červeného vína  | 2 lžíce oleje  |  oregáno  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Opilé prasátko:

Vepřové maso omyjeme a osušíme. Pečeni dobře osolíme a opepříme. Do pekáče nalijeme olej. Když je dostatečně rozpálený, orestujeme na něm na plátky nakrájený česnek. Na opečený česnek položíme vepřové maso a osmahneme ho dozlatova po všech stranách. Nakonec vše podlijeme červeným vínem, přiklopíme druhým dílem pekáče a dáme péct do trouby.
Když je maso měkké, odklopíme pekáč a jeho obsah posypeme oregánem. Maso necháme zhnědnout, aby se vytvořila křupavá kůrka.


Fotky receptu Opilé prasátko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opilé prasátko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles