Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Opilé šnečí ragú

fotka Opilé šnečí ragú
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Opilé šnečí ragú:

400 g mražených nebo konzervovaných šneků  | 150 g řapíkatého celeru  | 150 g červené a zelené papriky  | 0,5 l červeného vína  | 4 žampióny  | 2 lžíce dijonské hořčice  | 3 lžíce rajského protlaku  | 3 lžíce olivového oleje  |  sůl, mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu Opilé šnečí ragú:

Na olivovém oleji zpěníme nasekanou nať z celeru, přidáme šneky a podusíme. Když se nám tekutina odpaří zarestujeme dijonskou hořčici, přidáme na větší kostky nakrájené papriky, celer (asi na dvoucentimetrové kousky) a půlky žampiónů. Vše opět zarestujeme, přidáme protlak, osolíme, opepříme, zalijeme částí vína a dusíme. Při dušení doléváme zbytek červeného vína. Před dohotovením dbáme na to, aby se odpařila čast tekutiny a ragú mělo zahoustlou konzistenci. Dosolíme a podáváme posypané sekanou kudrnkou.


Fotky receptu Opilé šnečí ragú:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opilé šnečí ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !