Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.01. 2025
Dnes má svátek Ctirad
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opilý kapucín

fotka Opilý kapucín
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Opilý kapucín:

1/4 litru červeného vína  | 100 g cukru  | 1 vanilkový cukr  | 1 kousek skořice  | 2 hřebíčky  | 1 citron  | 3 vejce  | 8 plátků toastového chleba  | 75 g másla  | 6 Pl švestkových povidel  | 2 Pl moučkového cukru

Postup přípravy receptu Opilý kapucín:

Ve varné nádobě smícháme červené víno, cukr, vanilkový cukr,
skořici a hřebíčky, zahřejeme a postupně uvedeme do varu.
Citron opláchneme, osušíme. Kůru nastrouháme, šťávu vymačkáme -
oboje potom přidáme do horké vinné omáčky.
Vejce lehce rozšleháme v ploché misce. Namočíme v nich chleba tak, aby do sebe úplně vsáknul tekutinu. Na pánvi rozehřejeme tuk a v něm při střední teplotě dozlatova opečeme namočené chleby. Čtyři opečené plátky pomažeme povidly a přiklopíme je
zbývajícími plátky opečeného chleba. Z omáčky vyjmeme skořici a hřebíčky. Na čtyři talíře rozdělíme stejné množství omáčky a do ní položíme chleby. Posypeme moučkovým cukrem a ihned podáváme.



Fotky receptu Opilý kapucín:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opilý kapucín
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !