Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Orientální jehněčí maso:
700 g jehněčího plátku
| 4 lžíce sezamového oleje
| 1 chilli paprička /čerstvá/
| 4 lžíce sherry
| 2 lžíce sezamového semínka
| 1 lžíce zázvoru /strouhaného/
| 1/2 kapusty
| 150 ml kuřecího vývaru
| sůl
Postup přípravy receptu Orientální jehněčí maso:
Olej nalijeme do woku a rozehřejeme. Vmícháme zázvor a chilli. Přidáme jehněčí plátky a osmahneme 2 - 3 minuty po obou stranách, dokud nejsou hotové. Potom plátky jehněčího vyndáme.
Ve woku rozehřejeme vývar a vaříme, než zbude polovina. Přidáme nakrájenou kapustu a vaříme 2 minuty. Pak přidáme jehněčí, papriku a sherry.
Orientální směs jehněčího masa prohřejeme, přidáme sezamová semínka a promícháme.
Orientální jehněčí maso podáváme pokud možno s rýží.
Fotky receptu Orientální jehněčí maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!