Prsíčka nakrájíme na tenké filety. Ohřejeme vývar, vložíme do něj maso a asi 15 minut povaříme. Mezitím nakrájíme cibuli na tenké plátky. Papriky a chilli papričku pokrájíme a spolu s jemně nasekanou citronovou trávou (nemusí být) orestujeme na másle. Z vývaru vyjmeme maso, nakrájíme je na proužky a přidáme k paprikám. Asi 15 minut je společně dusíme. Maso i zeleninu zalijeme vývarem, ze kterého jsme vyjmuli maso, přidáme strouhaný ementál a necháme jej v polévce rozehřát. Vše dochutíme solí a pepřem. Avokádo oloupeme, vypeckujeme a dužinu nakrájíme. Rozdělíme ji do 4 talířů s drůbeží polévkou a podáváme.
Fotky receptu Ostrá drůbeží polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!