Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ostravský mletý řízek

fotka Ostravský mletý řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Ostravský mletý řízek:

250 g vepřového masa  | 250 g hovězího masa  | 150 g eidamu  | 5 ks vajec  | 1 lžička muškátového květu  | špetka soli  | trochu zelené petrželové natě  | 4 lžíce hladké mouky  | 6 lžic strouhanky

Postup přípravy receptu Ostravský mletý řízek:

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a necháme v lednici přes noc odležet. Poté maso umeleme, přidáme nastrouhaný sýr, 2 vejce, nasekanou petrželku, muškátový květ a vše důkladně promícháme. Rukou tvoříme placky, které obalíme v hladké mouce, vejci, strouhance a na rozpáleném olivovém oleji smažíme dozlatova.


Fotky receptu Ostravský mletý řízek:

Ostravský mletý řízek
Ostravský mletý řízek
Ostravský mletý řízek
Ostravský mletý řízek
Ostravský mletý řízek
Ostravský mletý řízek
Ostravský mletý řízek
Ostravský mletý řízek
Ostravský mletý řízek
Fotky vložil: damami,lemurka,Mangovka,BADAČA,cudovluc 
Hodnocení receptu Ostravský mletý řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !