Vložil: | Hela64 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Ostravský mletý řízek:
250 g vepřového masa
| 250 g hovězího masa
| 150 g eidamu
| 5 ks vajec
| 1 lžička muškátového květu
| špetka soli
| trochu zelené petrželové natě
| 4 lžíce hladké mouky
| 6 lžic strouhanky
Postup přípravy receptu Ostravský mletý řízek:
Maso nakrájíme na kostky, osolíme a necháme v lednici přes noc odležet. Poté maso umeleme, přidáme nastrouhaný sýr, 2 vejce, nasekanou petrželku, muškátový květ a vše důkladně promícháme. Rukou tvoříme placky, které obalíme v hladké mouce, vejci, strouhance a na rozpáleném olivovém oleji smažíme dozlatova.
Fotky receptu Ostravský mletý řízek:
Fotky vložil: damami,lemurka,Mangovka,BADAČA,cudovluc