Postup přípravy receptu Otevřené ravioli se špenátem:
Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké nudličky a necháme ji zesklovatět na rozehřátém stolním oleji. Po chvíli přidáme špenát a ještě krátce orestujeme. Do špenátové směsi vmícháme smetanu, podle potřeby ji dochutíme solí a uložíme v teple. Ve velkém hrnci s osolenou vroucí vodou uvaříme pláty těstovin, aby byly tvrdší na skus. Vyjmeme je z vody a promícháme je s 2 lžíceme olivového oleje, aby se neslepily. Na každý talíř položíme jeden uvařený plát, potřeme ho lžící špenátové směsi, přidáme další plát a takto postupujeme na každém talíři, kde budou 4 pláty těstovin. Na závěr opepříme barevným pepřem a ihned podáváme.
Fotky receptu Otevřené ravioli se špenátem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!