Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Otevřené ravioli se špenátem

fotka Otevřené ravioli se špenátem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Otevřené ravioli se špenátem:

16 plátků těstovin na lasagne  | 250 g hotového špenátu (dle klasického receptu)  | 3 lžíce 30% smetany  | 1 cibule  | 3 lžíce stolního oleje  | 2 lžíce olivového oleje  |  drcený barevný pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Otevřené ravioli se špenátem:

Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké nudličky a necháme ji zesklovatět na rozehřátém stolním oleji. Po chvíli přidáme špenát a ještě krátce orestujeme. Do špenátové směsi vmícháme smetanu, podle potřeby ji dochutíme solí a uložíme v teple. Ve velkém hrnci s osolenou vroucí vodou uvaříme pláty těstovin, aby byly tvrdší na skus. Vyjmeme je z vody a promícháme je s 2 lžíceme olivového oleje, aby se neslepily. Na každý talíř položíme jeden uvařený plát, potřeme ho lžící špenátové směsi, přidáme další plát a takto postupujeme na každém talíři, kde budou 4 pláty těstovin. Na závěr opepříme barevným pepřem a ihned podáváme.


Fotky receptu Otevřené ravioli se špenátem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Otevřené ravioli se špenátem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !