Postup přípravy receptu Ovoce na grilu s rumem a čokoládou:
Ovoce očistíme, ale nenamáčíme. Pro grilování si připravíme tolik alobalových obdélníků, kolik je strávníků.
Na obdélník vložíme oloupaný banán, v polovině rozpůlený a pokapaný limetkovou šťávou. Do banánu natřeme pikantní marmeládu. Kolem banánu položíme libovolné ovoce, zalijeme rumem a posypeme vanilkovým cukrem. Posypeme mletou skořicí. Na ovoce položíme oříšek másla i nastrouhanou limetkovou kůrou. Alobal pečlivě složíme do balíčků a zvedneme švy vždy nahoru, šťáva nesmí vytékat během grilování. Vložíme na 5 minut pod gril. Horké balíčky položíme každému strávníkovi na talíř. Vylepšíme šlehačkou.
Fotky receptu Ovoce na grilu s rumem a čokoládou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!