Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.05. 2021
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ovoce řezy pod sněhem

fotka Ovoce řezy pod sněhem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Ovoce řezy pod sněhem:

150 g rostliného tuku  | 100 g cukru moučky  | 5 žloutků  | 1 balíček prášku do pečiva  | 250 ml mléka  | 300 g polohrubé mouky  | 5 bílků  | 250 g cukru moučky  | 2 sklenice kompotovaných broskví nebo meruněk  |  sekané vlašské ořechy

Postup přípravy receptu Ovoce řezy pod sněhem:

Rostlinný tuk ušlehejte s cukrem a žloutky, přidejte mléko a mouku prosetou s práškem do pečiva. Podle potřeby přilijte trochu mléka, aby se těsto dalo dobře rozprostřít na plech. Kompotované ovoce sceďte a nechte okapat. Pak je rozložte na těsto a dejte péct do vyhřáté trouby. Z bílků a cukru ušlehejte sníh, který rozetřete v rovnoměrné vrstvě na upečený koláč. Povrch posypejte sekanými ořechy a zapékejte asi 8-10 minut při teplotě 180°C.



Fotky receptu Ovoce řezy pod sněhem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ovoce řezy pod sněhem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !