Postup přípravy receptu Ovocná roláda :
Pudink svaříme se šlehačkou a cukrem a necháme zchladnout. Máslo s pudinkem vyšleháme do krému, dáme na 2 hod. vychladit. Z bílků a soli ušleháme tuhý sníh, do kterého vmícháme asi třetinu cukru, pak zapracujeme žloutky, zbylý cukr, nakonec vmícháme prosátou mouku. Plech vyložíme papírem na pečení, který jsme pomazali máslem. Na plech rozetřeme rovnoměrnou vrstvu těsta, vložíme do vlažné trouby a při 180 stupních upečeme dozlatova. Na navlhčenou utěrku překlopíme upečený plát, sloupneme papír a srolujeme i s utěrkou-necháme ji takto vychladnout. Plát rozvineme a potřeme krémem, rozložíme na krém plátky ovoce a stočíme, dáme na 24 hod. vychladit. Můžeme celou jeětě pomazat krémem nebo posypat cukrem a ozdobit ovocem.