Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ovocný jáhelník

fotka Ovocný jáhelník
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Ovocný jáhelník:

300 g jáhel  | 200 g směsi sušeného ovoce  | mléko  | sůl  | máslo

Postup přípravy receptu Ovocný jáhelník:

Jáhly přebereme, zalijeme horkou vodou, propláchneme a slijeme. Tento postup dvakrát zopakujeme, aby jáhly nebyly hořké.

Spařené jáhly nasypeme do zapékací mísy, přidáme předem opláchnuté sušené ovoce a zalijeme mlékem, aby byly jáhly zhruba 2 cm ponořené. Poklademe proužky másla a dáme zapékat do trouby zhruba na jednu hodinu. V případě potřeby doléváme mléko. Hotový dezert zlehka posypeme moučkovým cukrem, nebo můžeme přizdobit kopečkem šlehačky.


Fotky receptu Ovocný jáhelník:

Ovocný jáhelník
Fotky vložil: Barakuda 
Hodnocení receptu Ovocný jáhelník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !