Použité suroviny receptu Panenka v bylinkovém závoji:
dle chuti: mletý černý pepř a sůl
| 20 g máslo
| 500 g špagety
| 600 g vepřová panenka
| 300 g Florentská omáčka
| dle chuti: bylinky
| 50 g vlašské ořechy
Postup přípravy receptu Panenka v bylinkovém závoji:
Vepřovou panenku podle potřeby očistíme, osolíme, opepříme a prudce opečeme na rozpáleném tuku ze všech stran. Na mírném ohni dopékáme ještě 15 minut. Pak maso vyndáme z pánve a necháme v alobalu odpočinout. Těsně před podáváním nakrájíme naso na plátky.
Uvaříme špagety v dostatečném množství osolené vody.
Bylinky a ořechy nasekáme na robno. V mikrovlnné troubě (lze i na mírném ohni) ohřejeme florentskou omáčku.
Podáváme špagety spolu s krájeným masem a omáčkou, kterou posypeme ořechy a celé zdobíme bylinkami.
Fotky receptu Panenka v bylinkovém závoji:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!