Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.12. 2025
Dnes má svátek Dagmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pangas

fotka Pangas
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pangas:

4 ks filety pangasa  |  koření na ryby  |  olivový olej  | podle chuti: sýr  |  kečup  |  horčice  |  česnek  |  citrón

Postup přípravy receptu Pangas:

Pangasa ochutíme kořením na ryby, dáme na pekáč vymaštěný olivovým olejem, posypeme nakrájaným pórkem a chvíli pečeme v troubě. Mezitím si připravíme omáčku, kterou polejeme rybu. V misce smícháme trochu kečupu, horčice, štávu z citrónu, prolisovaný česnek a trochu vody a šup s ňou na pangasíka. Já sem ješte přidala olivy. Necháme ješte chviličku péct a před dopečením posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem. Já sem si dala jako přílohu zeleninku na másle.


Fotky receptu Pangas:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pangas
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !