Použité suroviny receptu Pangas v bylinkovém kabátku:
3 lžíce olivového oleje
| dle chuti: tymián, rozmarýn, petrželka a oregano
| 400 g pangase
| 1 limeta
| 4 plátky toastového chleba
| dle chuti: sůl a bylinky
| 2 stroužky česneku
| 1 limeta
Postup přípravy receptu Pangas v bylinkovém kabátku:
Nejprve opečte nasucho toastový chléb. Nechte vychladnout. Toasty nalámejte do mixéru, přidejte česnek a bylinky. Vše rozsekejte najemno. Pak přidejte 2 lžíce oleje a znovu promixujte. Máte připravený kabátek. Troubu předehřejte na 200 °C (horkovzdušnou na 180 °C). Porce ryby omyjte, osušte, pokapejte šťávou z limetky a osolte. Pekáček vyložte pečícím papírem. Na papír vložte porce ryby, potřete zbylým olejem a posypte směsí z mixéru. Směs lehce přimáčkněte na rybu a pečte 15 minut, dokud bylinková krusta nezhnědne. Podávejte s brambory nebo zeleninovým salátem.