Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pangas v bylinkovém kabátku

fotka Pangas v bylinkovém kabátku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Pangas v bylinkovém kabátku:

3 lžíce olivového oleje  | dle chuti: tymián, rozmarýn, petrželka a oregano  | 400 g pangase  | 1 limeta  | 4 plátky toastového chleba  | dle chuti: sůl a bylinky  | 2 stroužky česneku  | 1 limeta

Postup přípravy receptu Pangas v bylinkovém kabátku:

Nejprve opečte nasucho toastový chléb. Nechte vychladnout. Toasty nalámejte do mixéru, přidejte česnek a bylinky. Vše rozsekejte najemno. Pak přidejte 2 lžíce oleje a znovu promixujte. Máte připravený kabátek. Troubu předehřejte na 200 °C (horkovzdušnou na 180 °C). Porce ryby omyjte, osušte, pokapejte šťávou z limetky a osolte. Pekáček vyložte pečícím papírem. Na papír vložte porce ryby, potřete zbylým olejem a posypte směsí z mixéru. Směs lehce přimáčkněte na rybu a pečte 15 minut, dokud bylinková krusta nezhnědne. Podávejte s brambory nebo zeleninovým salátem.


Fotky receptu Pangas v bylinkovém kabátku:

Pangas v bylinkovém kabátku
Pangas v bylinkovém kabátku
Fotky vložil: MichelePrg,tvackova1 
Hodnocení receptu Pangas v bylinkovém kabátku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !