Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 05.07. 2024
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pangasius na kardamomu

fotka Pangasius na kardamomu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Pangasius na kardamomu:

4 plátky pangasia  | 150 g másla  | 2 lžíce dijonské hořčice  | 1 bílá cibule  | 1 lžička kardamomu  | 1/2 lžičky kari  | trocha oleje  | špetka soli a pepře  |  alobal

Postup přípravy receptu Pangasius na kardamomu:

Rozmražené filety z pandasia opláchneme a nakrájíme na větší kousky. V misce vymícháme máslo a hořčici, přidáme na proužky nakrájenou cibuli, koření a nakonec lehce vmícháme nakrájené filety. Alobal si nařežeme na 4 čtverce, lehce vytřeme olejem, vložíme rybí směs a důkladně zabalíme. Pečeme asi 20 minut při 200 °C. Pangasius chutná s americkými bramborami.


Fotky receptu Pangasius na kardamomu:

Pangasius na kardamomu
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Pangasius na kardamomu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !