Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pangasius s krustičkou

fotka Pangasius s krustičkou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pangasius s krustičkou:

500 g pangasiuse (může být i mražený)  | 1 ks cibule  | 100 g tvrdého sýra  | 150 ml smetany na šlehání  | špetka soli  | špetka drceného kmínu  | špetka koření na ryby  | 2 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Pangasius s krustičkou:

Rozmraženého pangasiuse osolíme, posypeme drceným kmínem a troškou koření na ryby. V kastrůlku na oleji osmažíme cibulku do zlatova a nasypeme ji i se zbytkem oleje na rybu, na to přisypeme strouhaný tvrdý sýr a nahoře potřeme ušlehanou smetanou na šlehání. Z toho vznikne při pečení výborná krustička. Rybu dáme péct do trouby cca na půl hodiny, dokud krusta nezezlátne. Podáváme s vařenými brambory. Stejný recept můžeme použít i s vepřovou kotletou, kterou v tomto případě pouze osolíme a opepříme. Dál postupujeme stejně. Ke kotletě jsou nejlepší hranolky.


Fotky receptu Pangasius s krustičkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pangasius s krustičkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !