Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pangasius s kůrkou:
4 filety z pangasia
| sůl a pepř
| 50 rozpuštěného másla
| 1 1/2 dl strouhanky
| 1/2 dl strouhaného sýra
| strouhaná kůra z půlky citronu
| šťáva z půlky citronu
| sušená bazalka podle chuti
Postup přípravy receptu Pangasius s kůrkou:
Zapnete troubu na 200 st. C.
Rybí filety osušte, rozložte je do pekáče, osolte a opepřete je.
Smíchejte máslo spolu se strouhankou, citronovou kůrou a šťávou, sýrem a bazalkou. Tuto hmotu rozetřete na filety.
Pečte v troube 20-25 minut
Fotky receptu Pangasius s kůrkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!