Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.12. 2025
Dnes má svátek Dagmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pangasius se smetanovou omáčkou

fotka Pangasius se smetanovou omáčkou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pangasius se smetanovou omáčkou:

500 g filet z pangasiase  |  sůl  |  pepř  | 50 g másla  | 100 g žampiónů  | 1/2 cibule  | 1/2 dl bílého vína  |  šťáva z 1/2 citrónu  | 1 1/2 dl smetany ke šlehání  |  petrželka  |  tuk na vymazání pekáče

Postup přípravy receptu Pangasius se smetanovou omáčkou:

Rozdělte rybu na dvě porce, osolte a opepřete ji. Pekáček vymažte tukem a rybu do něj položte.
Zapněte troubu na 180 st. C. Odřízněte nožky ze žampiónů, nakrájejte je na drobné kostičky, smíchejte je s cibulí nakrájenou na kostičky a posypte tím rybu.
Kousek alobalu potřete máslem a pekáček s rybou alobalem zakryjte. Pečte ½ hodiny.
V kastrólu rozehřejte máslo a na něm opečte kloboučky žampiónů.
Rybu vyjměte z trouby a udržujte ji teplou. Z pekáčku odlejte šťávu, vmíchejte do ni smetanu a kousíček másla. Osolte a opepřete.
Rybu dejte na talíře, přelejte ji omáčkou, ozdobte hlavičkami žampiónů a posypte petrželkou.


Fotky receptu Pangasius se smetanovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pangasius se smetanovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !