Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pangasius v kabátku a vínem ovoněný

fotka Pangasius v kabátku a vínem ovoněný
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Pangasius v kabátku a vínem ovoněný:

2 filety pangasia (cca 1/4 kg jeden)  | dle chuti: sůl  | 3 lžíce hladké mouky  | 2 lžíce koření na ryby  | 1 lžíce česnekové soli  | 1 lžíce rybí omáčky  | 2 lžíce červeného polosladkého vína  | 2 lžíce tuku  | 1/2 velklé cibule

Postup přípravy receptu Pangasius v kabátku a vínem ovoněný:

Mouku promícháme s kořením a česnekovou solí. V této směsi obalíme porce osoleného sumečka a hezky osmažíme po obou stranách na rozpáleném tuku.
Zakápneme rybí omáčkou a vínem. Rybu v tom pěkně otočíme aby se ovoněla po všech stranách. Víno se vsákne.
Podáváme posypané nakrájenou cibulí.



Fotky receptu Pangasius v kabátku a vínem ovoněný:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pangasius v kabátku a vínem ovoněný
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !