Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Panharink (pečený sleď po holandsku)

fotka Panharink (pečený sleď po holandsku)
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Panharink (pečený sleď po holandsku):

4 kuchyňsky upravení zelení sledi  |  špetka soli  | 1 lžíce bílého pepře  | 4 lžíce mouky  | 4 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Panharink (pečený sleď po holandsku):

Sledě zevnitř i zvenku pořádně omyjeme ve studené vodě a osušíme. Sůl smícháme s pepřem a zevnitř i zvenku vetřeme do sleďů. Obalíme v mouce a přebytečkou mouku opatrně oprášíme. Opékáme v horkém oleji z každé strany asi 6 minut, dokud není kůrka u obou stran křupavá a hnědá. Podáváme s bramborami a petrželkou.


Fotky receptu Panharink (pečený sleď po holandsku):

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Panharink (pečený sleď po holandsku)
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !