Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Paprikáš ze slepice

fotka Paprikáš ze slepice
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Paprikáš ze slepice:

1 slepice  | 40 g slaniny  | 2 lžíce oleje  | 1 cibule  | 1 lžíce mleté sladké papriky  | 0,2 l kysané smetany  | 1 lžíce hladké mouky  | 200 ml vývaru ze slepice  | 1 lžička octa  | 1 lžička soli

Postup přípravy receptu Paprikáš ze slepice:

Slepici očistíme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Zatím, co se vaří, zpěníme na slaniny nakrájené kostičky jemně nakrájenou cibuli, a když zlátne, přidáme k ní mletou papriku a krátce zamícháme. Podlijeme mírně vývarem ze slepice, 2 lžícemi octa a osolíme. Vaříme na mírném plameni, aby se cibule rozvařila a paprika rozvinula svou chuť a vůni. Šťávu můžeme i několikrát vysmahnout, až se tuk odděluje od opékané cibule. Uvařenou slepici zbavíme největších kostí a nakrájíme na porce. Vložíme ji do cibulového základu, podlijme a za občasného obracení ještě 20 minut zvolna dusíme. Zahustíme kysanou smetanou rozmíchanou s moukou a ještě chvíli povaříme za stálého míchání.


Fotky receptu Paprikáš ze slepice:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Paprikáš ze slepice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !