Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pardubické kuře s chřestem

fotka Pardubické kuře s chřestem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pardubické kuře s chřestem:

2 lžíce octa z bílého, nebo červeného vína  | dle chuti: sůl a pepř  | 2 konzervy rajčat i s tekutinou  | 8 kuřecích prsíček  | 200 g anglické slaniny  | 100 g čerstvého nebo mraženého chřestu  | bylinky: tymián, rozmarýn, estragon a bazalka  | 50 g másla  | 100 ml smetany ke šlehání  | 100 ml bílého vína  | 1 ml citrónové šťávy

Postup přípravy receptu Pardubické kuře s chřestem:

Z poloviny prsíček nameleme hladkou hmotu, kterou smícháme se smetanou, vínem, citrónovou šťávou, solí a pepřem. Druhou půlku prsíček naklepeme, naplníme fáší, přidáme nadrobno posekaný zblanšírovaný chřest, přehneme a konce spíchneme jehlou k sobě. Obalíme slaninou a opékáme na pánvi na másle nebo na grilu asi 10 minut.


Fotky receptu Pardubické kuře s chřestem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pardubické kuře s chřestem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !