Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 15.11. 2024
Dnes má svátek Leopold
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pašerácký guláš

fotka Pašerácký guláš
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Pašerácký guláš:

750 g hovězí maso přední  | 100 g sádlo  | 200 g cibule  | 15 g sladká mletá paprika  | 20 g rajský protlak  | 50 g hladká mouka  | 150 g jemné párky  | 150 g žampióny  | 2 ks sterilované papriky - kapie  |  sůl, pepř podle chuti  | 2 ks česnek - stroužky  |  kmín, majoránka

Postup přípravy receptu Pašerácký guláš:

Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nasekáme najemno a osmažíme na rozpáleném sádle. Přidáme maso, prudce orestujeme, zaprášíme paprikou, zpěníme, přidáme sůl, kmín, pepř, majoránku, prolisovaný česnek a rajský protlak. Vše krátce orestujeme, zaprášíme moukou, zalijeme vodou a provaříme. Přidáme orestované žampióny, na kolečka krájené párky, sterilovanou papriku nakrájenou na nudličky /kapii/ a vaříme, dokud není maso měkké. Podle potřeby mícháme a doléváme vodou. Pašerácký guláš podáváme s houskovým knedlíkem.


Fotky receptu Pašerácký guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pašerácký guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !