Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pasta al tonno

fotka Pasta al tonno
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pasta al tonno:

1 konzerva loupaných rajčat  | 1 sklenice oliv  | 1-2 konzervy tuňáka ve vl. šťávě  | 1 cibule  | 1-2 str. česneku  | trocha bazalky  |  cukr  | 1 balení těstovin  |  sůl  |  saturejka  |  tymián  | 2 lžíce oleje oliv.  |  sýr

Postup přípravy receptu Pasta al tonno:

Cibuli a česnek očistíme a nasekáme najemno.

V pánvi rozehřejeme olivový olej, vsypeme cibuli a česnek a necháme je podusit. Přidáme konzervu s loupanými rajčaty. Pokud je nemáme, můžeme nahradit rajčatovým pyré. Nedoporučuji protlak, ani kečup, neboť naprosto změní chuť i konzistenci pokrmu. Rajčata je lépe ještě trochu pokrájet, abychom se zbavili velkých kusů. Dále přidáme tuňáka, nakonec ještě olivy podle potřeby a chuti. Směs necháme pod pokličkou řádně podusit.

Mezitím dáme vařit těstoviny.

Omáčku v závěru dochutíme, těstoviny slijeme a ještě do hrnce kápneme pár kapek oleje, aby získaly lesk a nelepily se. Na talíři můžeme ozdobit čerstvou bazalkou nebo petrželkou, můžeme i posypat strouhaným sýrem.


Fotky receptu Pasta al tonno:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pasta al tonno
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !