Vložil: | Misuticka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pastýřské kotlety:
4 vepřové kotlety
| 1 lžíce oleje
| sůl
| pepř
| 1 silný plátek ovčího sýra (asi 150g)
| 1 plátek slaniny (asi 50 g)
| 1 mladá cibule i s natí
| podle potřeby voda na podlití
Postup přípravy receptu Pastýřské kotlety:
Do kotlet ostrým nožem prořízneme kapsu. Maso mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Kapsu naplníme rozdrobeným ovčím sýrem, do kterého jsme vmíchali na kostičky nakrájenou slaninu a nasekanou cibulovou nať. Kotlety uzavřeme jehlou na závitky. Cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme na oleji, přidáme kotlety, opečeme po obou stranách dorůžova a dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby mírně podléváme vodou.
Fotky receptu Pastýřské kotlety:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!