Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.05. 2021
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pavlovka

fotka Pavlovka
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Pavlovka:

5 bílků  | 1 1/4 šálku cukru  | 1 prášek do pečiva  | 1lžička octa  | 2 šlehačky  | 2 lžíce kakaa  | máslo

Postup přípravy receptu Pavlovka:

Bílky a sůl ušleháme, postupně přidáme půlku cukru, kovovou lžící vmícháme špetku prášku do pečiva s octem, přidáme zbytek cukru a šleháme. Do máslem vymazané a vysypané dort. formy přidáme hmotu, že od středu shrneme do stran. V mírně nahřáté troubě, 150 stupňů nechám asi 10 minut, pak teplotu snížím na 50 stupňů asi 80 minut. V troubě necháme vychladnout, klidně i do druhého dne. Ušleháme šlehačku s kakaem a potřeme dort a můžeme ozdobit ovocem.


Fotky receptu Pavlovka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pavlovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !