Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená jablka, plněná masem

fotka Pečená jablka, plněná masem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pečená jablka, plněná masem:

6 větších jablek  | 400 g mletého, vepřového masa  | 6 plátků tvrdého sýru  | 1 cibule  | 1 vejce  |  Podravka  |  sůl

Postup přípravy receptu Pečená jablka, plněná masem:

Omytá jablka rozkrojíme na půlky a vykrojíme jádřince. Do mletého masa vmícháme vejce, nadrobno nakrájenou cibuli a dochutíme Podravkou a solí. Dobře promícháme. Důlky v jablkách naplníme připravenou směsí. Naplněná jablka rozložíme na pekáček, podlijeme trochou vody a dáme do trouby, kterou jsme předehřáli na 180°C. Pečeme asi 30 min. dozlatova. 5 min. před koncem pečení dáme na jablka půl plátku sýru a necháme roztavit. Podáváme teplé s pečivem.


Fotky receptu Pečená jablka, plněná masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená jablka, plněná masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles