Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečená jablka s třtinovým cukrem, hrozinkami a plody goji

fotka Pečená jablka s třtinovým cukrem, hrozinkami a plody goji
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Pečená jablka s třtinovým cukrem, hrozinkami a plody goji:

Náplň na 1 jablko:  | 2 lžičky Fair trade třtinového cukru Mascobado  | 1/4 lžičky mleté skořice  | 1 lžička sultánek  | nebo:  | 2 lžičky krystalového třtinového cukru  | 1 lžička plodů Goji  |  hrozinky

Postup přípravy receptu Pečená jablka s třtinovým cukrem, hrozinkami a plody goji:

Suroviny na náplně smícháme dohromady. Jablka omyjeme a zbavíme jádřinců. Každé jablko ještě kolem dokola lehce nakrojíme, aby při pečení neprasklo. Poté jablka naplníme připravenou směsí a dáme péct do předehřáté trouby na 190 stupňů Celsia (horkovzdušně na 170 stupňů) na 25 až 30 minut.


Fotky receptu Pečená jablka s třtinovým cukrem, hrozinkami a plody goji:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená jablka s třtinovým cukrem,
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !