Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená jablka v kokosovém krému

fotka Pečená jablka v kokosovém krému
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Pečená jablka v kokosovém krému:

4 jablka  | 4 lžíce džemu  | 2 lžíce krupicového cukru  | 2 lžíce strouhaného kokosu  | 1 lžíce másla  | Krém:  | 3 hrnky mléka  | 1 balíček vanilkového nebo čokoládového pudinku  | 1 lžíce vanilkového cukru  | dle chuti: krupicový cukr  | 4 lžíce strouhaného kokosu

Postup přípravy receptu Pečená jablka v kokosovém krému:

Jablka oloupeme, rozkrojíme příčně na půlky, jádřince vyjmeme a otvory naplníme džemem smíchaným s kokosem. Pak je vložíme do pekáčku vymaštěného máslem, posypeme cukrem, podlijeme asi tak 3 lžícemi vody a upečeme téměř doměkka. Půlky teplých jablek opět spojíme, přeložíme do misek, přelijeme teplým krémem a necháme vychladnout.

Příprava krému: V části studeného mléka rozmícháme pudinkový prášek, vlijeme je do ostatního horkého mléka, za stálého míchání přivedeme k varu a povaříme 2 minuty. Krém osladíme podle chuti, sejmeme z plotýnky, vmícháme kokos, vanilkový cukr a trochu vychladíme.



Fotky receptu Pečená jablka v kokosovém krému:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená jablka v kokosovém krému
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !