Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pečená jehněčí svíce:
0,6 kg jehněčí svíce
| 2 dl olivového oleje
| 3 stroužky česneku, nadrobno nasekané
| 2 dl vinného octa
| sůl, mletý pepř, rozmarýn
Postup přípravy receptu Pečená jehněčí svíce:
Maso, ze kterého předem odstraníte přebytečný tuk, umístěte do skleněné, porcelánové či umělohmotné mísy. Promíchejte všechny zbylé suroviny a zalijte jimi maso po povrchu. Odložte do ledničky a nechejte marinovat po dobu minimálně 12 hodin. Nezapomeňte občas maso v marinádě obracet. Čím déle se marinuje, tím je jednak měkčí a má také výraznější chuť, zkrátka, čas záleží na Vás. Potom pečte v předehřáté troubě asi 40 minut. Až bude na povrchu "kůrčička", do masa píchněte, aby jste zjistili zda je již propečené do hloubky. Podávejte na předehřátém talíři.
Fotky receptu Pečená jehněčí svíce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!