Použité suroviny receptu Pečená krkovice v marinádě s kávou:
1,5 kg krkovice
| 300 g kečupu
| 1 lžička mleté kávy
| 5 stroužku česneku
| 4 cibule
| 100 g hrubozrné hořčice
| 50 g cukru krupice
| 100 ml Budvaru 12 st.
| dle chuti: sůl a pepř
Postup přípravy receptu Pečená krkovice v marinádě s kávou:
Cibuli a česnek nasekáme najemno, přidáme kečup, hořčici kávu, pivo a koření. Vymícháme hustou marinádu, do které vložíme maso nakrájené a necháme nejlépe přes noc marinovat. Marinované masíčko přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme 40-45, záleží na troubě, při teplotě 170 °C.
Fotky receptu Pečená krkovice v marinádě s kávou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!