Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená krůta nadivoko s jablky

fotka Pečená krůta nadivoko s jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečená krůta nadivoko s jablky:

1 krůta  | trocha oleje  | 10 dkg slaniny  |  černé pivo  | 1 bal. koření na divoká masa  |  sůl  | 6 jablek

Postup přípravy receptu Pečená krůta nadivoko s jablky:

Krůtu dobře očistíme a omyjeme vlažnou vodou. Jablka očistíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme je na kousky. Slaninu nakrájíme na kostičky a smícháme s jablky.

Vnitřek krůty vyložíme pokrájenými jablky. Maso osolíme, posypeme kořením na divoká masa a vložíme do hlubokého pekáčku s poklicí. Trochu podlijeme olejem a pečeme.

Průběžně maso přeléváme vypékající se šťávou, podléváme černým pivem. Před dopečením obložíme krůtu slaninou.

Krůtu nadivoko s jablky pečeme maximálně 2 hodiny - podle velikosti krůty.

Hotovou pečenou krůtu nadivoko s jablky podáváme s houskovým knedlíkem a sladkokyselým zelím.


Fotky receptu Pečená krůta nadivoko s jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená krůta nadivoko s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !