Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.04. 2025
Dnes má svátek Heřman a Hermína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená kýta

fotka Pečená kýta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Pečená kýta :

1 ks jehněčí kýty  | 3 hlavičky česneku  |  bazalka  |  olivový olej  |  citronová šťáva  |  majoránka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Pečená kýta :

Do kýty uděláme asi 2 cm díry. V hmoždíři stlučeme česnek, bazalku, olivový olej, citronovou šťávu. Touto směsí potřeme maso a do připravených děr nacpeme česnek s bazalkou, která zbyla po potření. Kýtu dáme péci do trouby přímo na rošt.

Částečně uvařené brambory nakrájíme na kousky nebo kolečka , osolíme, popepříme, přidáme stroužky česneku, majoránku a pokapeme olivovým olejem. Takto připravené brambory šupneme do trouby pod pečeni, ze které kape šťáva na brambory. Pečeme do zlatova.


Fotky receptu Pečená kýta :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená kýta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !