Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečenáče z kapra v nálevu s cibulkou

fotka Pečenáče z kapra v nálevu s cibulkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Pečenáče z kapra v nálevu s cibulkou:

4 porce smaženého kapra  | 2 cibule větší  | nálev  | 750 ml vody  | 250 ml 8 % octa  | 1/2 DEKA

Postup přípravy receptu Pečenáče z kapra v nálevu s cibulkou:

Vodu uvedeme do varu, přilejte ocet, přidejte Deko a vařte 5 minut. Hotový nálev nechte vychladnout.
Cibule nakrájejte na kolečk a a překrojte na poloviny.
Do zavařovací sklenice rovnejte kousky ryby, které prokládejte cibulí, pak zalijte nálevem. Sklenici uzavřete a nechte stát v chladu.
Asi za 5 - 6 dnů jsou pečenáče v nálevu s cibulkou hotovy.


Fotky receptu Pečenáče z kapra v nálevu s cibulkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečenáče z kapra v nálevu s cibulkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !