Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.10. 2024
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené filety z bílé tresky v rybím velouté s čerstvým koriandrem a sladkou kukuřicí, doplněné voňavým bramborovým kari

fotka Pečené filety z bílé tresky v rybím velouté s čerstvým koriandrem a sladkou kukuřicí, doplněné voňavým bramborovým kari
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Pečené filety z bílé tresky v rybím velouté s čerstvým koriandrem a sladkou kukuřicí, doplněné voňavým bramborovým kari:

600 g Brambory  | 50 g Celer  | 100 g Cibule  | 200 g Citrón  | kůra Citrón  | 600 g Filety tresky  | 400 g Kosti rybí  | 90 g Kukuřice - zrna  | 150 g Máslo  | 30 g Mouka hladká  |  Mouka polohrubá  | 3 dcl Olej olivový  |  Pepř bílý, celý  | 50 g Pórek  | 2 dcl Smetana ke šlehání  |  Koriandr  |  Koření kari  |  Nové koření  |  Sůl

Postup přípravy receptu Pečené filety z bílé tresky v rybím velouté s čerstvým koriandrem a sladkou kukuřicí, doplněné voňavým bramborovým kari:

Na másle krátce osmahneme cibuli a kořenovou zeleninu s celým novým kořením a pepřem. Základ zalijeme studenou vodou a vložíme do ní rybí kosti a přivedeme do varu. Kosti na mírném ohni povaříme cca 5 minut, odstavíme ze sporáku a necháme vychladnout.

Studený vývar scedíme, zahustíme máslovou jíškou, zjemníme šlehačkou a na velmi mírném ohni vaříme alespoň 45 minut. Provařenou omáčku dochutíme čerstvým koriandrem a citrónovou kůrou.

Vařené, na kostky nakrájené brambory, opečeme na oleji a vložíme na cibuli osmaženou na másle společně s kari kořením a ještě krátce osmahneme. Osolené filety z tresky opečeme na tuku, poklademe máslem a necháme dopéct pod grilem. Porce bramborového kari s pečenou treskou upravíme na talíře a doplníme velouté, ve kterém na poslední chvíli prohřejeme kukuřičná zrna. Porce dozdobíme citrónem a snítkou koriandru.


Fotky receptu Pečené filety z bílé tresky v rybím velouté s čerstvým koriandrem a sladkou kukuřicí, doplněné voňavým bramborovým kari:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené filety z bílé tresky v rybím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky