Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 18.04. 2025
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečené jehněčí kuličky

fotka Pečené jehněčí kuličky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pečené jehněčí kuličky:

500 g mletého jehněčího  | 1 zelená paprika /malá/  | 1 cibule  | 1 stroužek česneku  | 3 lžičky nasekaného koriandru  | 2 lžičky piniových oříšků  | 1/2 lžičky koření gram masala  | trocha olivového oleje  | 2 okurky  | 1 citron  |  sůl

Postup přípravy receptu Pečené jehněčí kuličky:

Na plech vložte alobal. Cibuli a česnek nasekejte na jemno, vložte do misky, přidejte maso, koriandr, zelenou papriku nasekanou na kousky, oříšky a koření. Osolte, promíchejte a tvořte kuličky jako vlašské ořechy. Ukládejte je na alobal a pečte v troubě na 200 °C 15 min. Okurky oloupejte, vyndejte jadérka, nastrouhejte, zakapejte olejem a smíchejte citronem. Podávejte jako přílohu tomuto masu.


Fotky receptu Pečené jehněčí kuličky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené jehněčí kuličky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka