Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.11. 2024
Dnes má svátek Xenie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené plněné zelné listy

fotka Pečené plněné zelné listy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pečené plněné zelné listy:

1 hlávka zelí  | 500 g mletého masa  | 1 ks vejce  | 50 g slaniny  | 2 ks cibule  | 2 ks housek  | 2 stroužky česneku  | trochu vegety  | 5 lžic strouhanky  | 5 lžic olivového oleje  | 100 g eidamu  | špetka pepře  | špetka soli

Postup přípravy receptu Pečené plněné zelné listy:

Mleté maso smícháme s vejcem. Housky namočíme do vody, poté vymačkáme přebytečnou vodu a přidáme k masu. Dále k masu přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, osmaženou cibulku, ochutíme utřeným česnekem, vegetou, opepříme a osolíme. Podle potřeby zahustíme strouhankou. Zelí spaříme v horké vodě, rozebereme na listy, žebra rozklepeme. Do připravených listů dáme nádivku, zabalíme, urovnáme do vymazaného pekáčku, potřeme olejem, podlijeme troškou vody a pečeme doměkka. Před koncem pečení závitky posypeme strouhaným sýrem a krátce zapečeme. Podáváme s brambory.


Fotky receptu Pečené plněné zelné listy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené plněné zelné listy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !