Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 01.07. 2024
Dnes má svátek Jaroslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené špikované telecí hrudí

fotka Pečené špikované telecí hrudí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Pečené špikované telecí hrudí :

500-600 g telecího vykostěného hrudí  | 80 g libové anglické slaniny  |  sůl  |  mletý bílý pepř  | 2 lžíce oleje  | 2 lžíce másla

Postup přípravy receptu Pečené špikované telecí hrudí :

Vykostěné telecí maso prošpikujeme proužky libové slaniny. Osolíme, opepříme a dáme do pekáčku s olejem a rozpuštěným máslem.
Maso prudce zapečeme, mírně podlijeme a zvolna pečeme za občasného přilévání vypečenou šťávou a dolévání vody doměkka.
Pečené telecí hrudí podáváme s novými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem či kompotem. Výborným doplňkem je také míchaná zelenina (mrkev, hrášek, brokolice, květák, kedlubna), podušená na másle.


Fotky receptu Pečené špikované telecí hrudí :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené špikované telecí hrudí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !